Aikuisten Soolotanssi


Tanssitunnit:

Soolotanssi, Hiphop, Karnevaalisamba, Tankotanssi, Baletti ja Vannetanssi.


Soolotanssi

MIA FÖRSTI

Soolotanssitunnilla voit fiilistellä rentoa, tanssillista tunnelmaa ilman paria. Pääset nauttimaan lattari-, swing- ja lavatanssimusiikkien tahtiin liikkumisesta hauskaa pitäen. Tunnilla opit paritanssinakin tanssittavien tanssien perusaskeleita, tekniikkaa ja kuvioita kuin huomaamatta. Soolotanssi sopii kaikenikäisille ja -tasoisille tanssijoille.

Laita päälle rennot vaatteet, hyvät kengät, ota mukaan hikipyyhe ja vesipullo ja lähde nauttimaan rennosta tunnelmasta ja ihanasta musiikista hyvään seuraan!


Hiphop

STUDIO DANCEMENT

Street-lajeista varmasti tunnetuin hiphop on tempoltaan vauhdikas katutanssilaji. Hiphop -tunnilla harjoitellaan erilaisia askeleita ja liikkeitä hiphopin varhaisesta old school -tyylistä tämän päivän liikkeisiin ja tehdään lisäksi lyhyt koreografia. Tunti on alkeistason tunti, joten jokainen voi tulla mukaan myös ilman aiempaa kokemusta.


Karnevaalisamba

SAMBA EL GAMBO

Karnevaalisambaa aikuisille, tunnilla ei ole yläikärajaa. Karnevaalisambaan kuuluvat näyttävät liikkeet, näyttävät asut ja tanssillinen riemu. Tunnilla tutustut karnevaalisamban perustekniikkaan ja opit löytämään ihanaa tanssillisuutta liikkeisiisi. Sambatunnilla opit liikuttamaan lantiotasi, vartaloasi sekä käsiäsi kauniin aistillisesti.

Tunti sopii kaikille, sukupuoleen ja taitotasoon katsomatta.


Tankotanssi

SALLA VIRTANEN

Tankotanssi sopii kaikenikäisille ja -tasoisille tanssijoille. Tunti on alkeistason tunti, joten jokainen voi tulla mukaan myös ilman aiempaa kokemusta. Tunnilla opit erilaisia akrobaattisia liikkeitä sekä lyhyen liikesarjan, joka tehdään lattian ja katon väliin pingotetun tangon varassa. Hiki ja nauru on taattu tällä koukuttavan lajin tunnilla!

Tunnilla harjoitellaan vuorotellen, kaksi tanssijaa yhtä tankoa kohden.


Baletti Aikuiset

RAIJA ILO 

Aikuisten balettitunnilla harjoitellaan baletin perustaitoja ikäryhmälle sopivin harjoittein balettitangon äärellä sekä keskilattialla. Lempeän kannustavan Raijan ohjauksessa koet elämyksiä ja opit linjakasta, ryhdikästä ja sulavaa liikkumista.

Laita tunnille päälle mukava, vartalonmyötäinen vaatetus. Kiinnitä hiukset kiinni ja laita jalkaan tossut tai sukat.


Vannetanssi

SARA AIROLA 

Vannetanssitunnilla tutustutaan hulavanteen liikkeisiin vartalolla,
käsissä ja jaloissa. Teemme alkeistason comboja eli useamman liikkeen yhdistelmiä vanteen kanssa sekä testaamme mandalakuvioiden muodostamista usemmallakin vanteella. Tunnilla yhdistyvät sirkustaide, tanssi ja liikeilmaisu.