Ajankohtaista


Ajattelu ja onnistuminen -seminaari

Luennoitsija: Anki Mannström

La 16.1.2020 klo 9.30 - 11.00, Kokkolan Työväentalo.

Miten tietoinen olet omista ajatusmalleistasi? Toimivatko
ajatuksesi suorituksen tukena vai kenties jarruna? Ajatteletko että voit oppia, onnistua ja kehittyä vai asetatko pääsi sisälle rajoitteita?

Ajatukset heijastuvat niin mielentilaan, itseluottamukseen, motivaatioon kuin kehon olemukseen. Ajatusten ja kehon yhteys toimii myös niin päin, että keho vaikuttaa ajatuksiin. Ajattelu voi olla kehollista, ja monet asiat syntyvät kehossa mutta kaikki kokemukset syntyvät aivoissa. Aivojen ajatusmalleja pystytään onneksi tietoisesti kehittämään. 

Tule mukaan oivaltamaan, miten sinä voisit tiedostamalla sekä kehittämällä omia ajatusmallejasi saada enemmän onnistumisia ja uusia kokemuksia sekä parempaa minäpystyvyyden tunnetta elämääsi. 

Osaan, voin, onnistun!
Osaan, voin, onnistun!

Dancing Kokkola 2021 -tapahtuma on siirretty koronatilanteen vuoksi

LAHJAPULMIA? 

Anna puolisolle, ystävälle, kummilapselle tai sukulaiselle aineeton, liikuttava lahja!

Why walk when you can Dance!
Why walk when you can Dance!

Yllätä ystäväsi, sukulaisesi ja rakkaasi tarjoamalla mahdollisuus tutustua uuteen harrastukseen. Tarjoa mahdollisuus oppia uutta paritanssitunneilla tai soolotunneilla ihanien ja innostavien opettajien johdolla!


Alemana tanssikenkämyynti

Työväentalo, Pormestarinkatu 28

Alemanan tanssikengät myynnissä tapahtuman aikana

Työväentalo, Pormestarinkatu 28

AJAT TÄYDENTYVÄT MYÖHEMMIN

Lauantai  
Sunnuntai

Tule sovittamaan!

Käy tutustumassa Alemanan kenkätarjontaan kotisivulla:
www.alemana.fi 
Kun löydän mieleisesi mallin, ota yhteyttä Alemanaan sähköpostitse tai puhelimella ja ilmoita, minkä mallin ja koon haluat sovitettavaksi. Näin varmistat, että haluamasi koko ja malli on saatavilla. Voit myös piipahtaa paikalle katsomaan malleja ilman etukäteisvarausta.