Ilmoittaudu täältä

Soita

Elina 044 - 5922 783

Jaska 044 - 0862 703

 Arkisin klo 9-12 

Sitovat ilmoittautumiset tanssikursseille 

Yllä olevan linkin kautta, tai soittamalla Elinalle tai Jaskalle sunnuntaihin 10.1.2021 mennessä.

Kursseille on sitova ennakkoilmoittautuminen, jotta voimme varmistaa tilojen riittävyyden ja kaikille mahdollisimman sujuvan ja miellyttävän tanssikokemuksen.  

Ilmoittautumisen jälkeen saat sähköpostiisi vahvistuksen osallistumisestasi. Viesti sisältää ohjeet maksamiseen sekä muuta tärkeää infoa. Vahvistat osallistumisesi maksamalla osallistumismaksusi saamaasi eräpäivään mennessä. Paikkavarauksesi voi peruuntua, jos et suorita maksua eräpäivään mennessä.

Sitova ilmoittautuminen ilmoittautumislomakkeella

Täytä pyydetyt tiedot ja valitse lomakkeelta haluamasi kurssit. Näet kurssihinnan ilmoittautumisen lopussa. Laita viestiä tai soita, jos tarvitset apua.

Perhealennus

Perhealennuksen saat ilmoittautuessasi ilmoittautumislomakkeen kautta, kun ilmoittaudut samoilla tunnuksilla saman käyttäjätilin kautta.

Sitova ilmoittautuminen paritanssitanssikursseille

Ilmoittaudu kurssille parin kanssa. Ilmoittautumislomakkeella pari ilmoitetaan lisätiedoissa. Jos sinulla ei ole paria, voit etsiä itsellesi paria Dancing Kokkola -sivulta alla olevasta linkistä.


Peruutukset

Maanantaihin 4.1.2021 klo 16.00 mennessä tehdyistä peruutuksista kurssimaksusta palautetaan 50%. Tämän päivämäärän jälkeen ei tehdä maksupalautuksia. 4.1.2021  klo 16.00 jälkeen peruutus ainoastaan sairastapauksissa esittämällä lääkärintodistus. 

Halutessasi voit myydä maksamasi kurssipaikan eteenpäin. Huomioi, että paritanssikurssin paikan voit myydä eteenpäin vain saman roolin edustajalle. Otatahan yhteyttä järjestäjiin, jos olet perumassa kurssipaikkasi tai myymässä sitä eteenpäin.