Ilmoittaudu täältä

Soita

Elina 044 - 5922 783

Jaska 044 - 0862 703

 Arkisin klo 9-12 

Ilmoittautuminen tanssikursseille

Yllä olevan linkin kautta 

044 -5922 783 / Elina tai 044 - 0862 703 / Jaska.

Kursseille on ennakkoilmoittautuminen, jotta voimme varmistaa tilojen riittävyyden ja kaikille mahdollisimman sujuvan ja miellyttävän tanssikokemuksen.  

Ilmoittautumisen jälkeen saat sähköpostiisi vahvistuksen osallistumisestasi. Viesti sisältää ohjeet maksamiseen sekä muuta tärkeää infoa. Vahvistat osallistumisesi maksamalla osallistumismaksusi saamaasi eräpäivään mennessä. Paikkavarauksesi voi peruuntua, jos et suorita maksua annetussa määräajassa.

Ilmoittautuminen ilmoittautumislomakkeella

Täytä pyydetyt tiedot ja valitse lomakkeelta haluamasi kurssit. Näet kurssihinnan ilmoittautumisen lopussa. Laita viestiä tai soita, jos tarvitset apua.

Peruutukset

Tanssipassin voit myydä eteenpäin ilman lisäkuluja. Paritanssipassin voit myydä eteenpäin vain saman roolin edustajalle ilman lisäkuluja. Jos tähän ei ole kuitenkaan mahdollisuutta, voidaan maksamastasi summasta palauttaa 50%, mutta peruuttaminen tulee ilmoittaa maanantaihin 22.7. klo 16.00 mennessä. Tämän päivämäärän jälkeen ei tehdä maksupalautuksia. Muistathan ilmoittaa tapahtuman järjestäjille passin siirtämisestä toisen nimiin.