Ilmoittaudu täältä

Ilmoittautuminen

Kursseille on ennakkoilmoittautuminen, jotta voimme varmistaa tilojen riittävyyden ja kaikille mahdollisimman sujuvan ja miellyttävän tanssikokemuksen. Vapaita paikkoja kursseille voit tiedustella 044 -5922 783 / Elina tai 044 - 0862 703 / Jaska.

lmoittautumislomake on koettu hieman hankalaksi, joten jos sen kautta ilmoittautuminen tuntuu vaikealta, soita 044 -5922 783 / Elina tai 044 - 0862 703 / Jaska.

Ilmoittautumisen jälkeen saat sähköpostiisi vahvistuksen osallistumisestasi. Viesti sisältää ohjeet maksamiseen sekä muuta tärkeää infoa. Vahvistat osallistumisesi maksamalla osallistumismaksusi saamaasi eräpäivään mennessä. Paikkavarauksesi voi peruuntua, jos et suorita maksua annetussa määräajassa.

Ilmoittautumislomake

Ilmoittautuminen tapahtuu kolmen eri lomakkeen kautta: Soolotanssit, Tanssipaketit ja Paritanssi. Näiden alta löydät kaikki kurssit. Valitse haluamasi lomake, täytä pyydetyt tiedot ja valitse lomakkeelta haluamasi kurssit. Näet kurssihinnan ilmoittautumisen lopussa. Laita viestiä tai soita, jos tarvitset apua.

Peruutukset

Tanssipassin voit myydä eteenpäin ilman lisäkuluja. Paritanssipassin voit myydä eteenpäin vain saman roolin edustajalle ilman lisäkuluja. Jos tähän ei ole kuitenkaan mahdollisuutta, voidaan maksamastasi summasta palauttaa 50%, mutta peruuttaminen tulee ilmoittaa maanantaihin 22.7. klo 16.00 mennessä. Tämän päivämäärän jälkeen ei tehdä maksupalautuksia. Muistathan ilmoittaa tapahtuman järjestäjille passin siirtämisestä toisen nimiin.