Aikuisten Paritanssi


Tanssitunnit:

Harrastajien paritanssitunnit, West coast swing, Kizomba, Paritanssia senioreille, Suomalainen paritanssiBachata ja salsa

Uusia kursseja tarjolla!


Paritanssia harrastajille

LIISA KONTTURI-PAASIKKO JA HANNA TUOMINEN

Paritanssitunneilla saat nauttia Lissun ja Hannan asiantuntevasta ja lämpimän iloisesta ohjauksesta.

West coast swing Starttikurssi

ELINA MAULA

West coast swing Starttikurssi sopii sinulle, joka et ole koskaan aikaisemmin tanssinut lajia. Alkeistunnilla opit lajin perusteita ja saat käsityksen siitä, mitä on west coast swing.

West coast swing on koukuttavan monipuolinen. Se hurmaa monipuolisella musiikilla, josta löytyy suosikkeja jokaiseen makuun. Lajia tanssitaan sekä hitaisiin että nopeisiin kappaleisiin.

Tämä laji vie sydämen!


West coast swing Harrastajat

HANNA TUOMINEN

West coast swing -kurssi lajia ennestään tanssineille.


Kizomba

MIA FÖRSTI

Kizomba on helposti opittava, kaunis ja sensuelli paritanssi, jota tanssitaan paljon kiinteässä otteessa lähellä paria. Vahva ja voimakas latinalaispohjainen kizomba -musiikki saa sinut ihastumaan tanssiin.


Paritanssia senioreille

JARMO LEPPÄKARI 

Opit lavatanssien tavallisimman tanssin foksin perusteet, joilla pärjäät tanssilattialla. Tälle tunnille olet tervetullut, vaikka et olisi koskaan tanssinut askeltakaan. Tunnilla opetellaan tanssia kurssilaisten tahtiin.


Suomalainen paritanssi

JARMO LEPPÄKARI JA ELINA MAULA

Paritanssi on osa suomalaista perinnettä. Kurssilla opit tuntemaan suomalaista lavatanssikulttuuria, opit ensimmäiset foksin askeleet ja tanssimista parin kanssa.


Bachata, Salsa

MIA FÖRSTI

Bachata ja salsa taster. 

Salsa ja Bachata ovat mukaansa tempaavia, iloisia ja rentoja paritansseja, jotka sisältävät paljon kuvioita. Nämä tanssit ovat erittäin suosittuja ympäri maailman, etenkin nuorison keskuudessa. Musiikki on monipuolista ja menevää latinomusiikkia, ja se saa sinut helposti ihastumaan näihin tansseihin.

Bachata on paritanssi, jonka musiikki on aistillisen romanttista. Tämän tanssin peruskuviot on helppo oppia.

Salsa on tanssi- ja musiikkilaji, joka on syntynyt perinteisistä kuubalaisista rytmeistä. Tanssi on vauhdikasta ja iloista.