Aikuisten Paritanssi


Tanssitunnit:

Harrastajien Paritanssitunnit, Kizomba, Bachata, Salsa, West coast swing, Rauhallisesti etenevät paritanssitunnit ja Paritanssia Maahanmuutajille. 

Lisää kursseja tulossa! Seuraa sivuja!


Paritanssi harrastajat

LIISA KONTTURI-PAASIKKO JA HANNA TUOMINEN

Paritanssitunneilla saat nauttia Lissun ja Hannan asiantuntevasta ja lämpimän iloisesta ohjauksesta.

West coast swing Alkeet

ELINA MAULA

West coast swing Alkeet -tunnit soveltuvat sinulle, joka et ole koskaan aikaisemmin tanssinut lajia. Alkeistunnilla opit lajin perusteita ja saat käsityksen siitä, mitä on west coast swing.

West coast swing on koukuttavan monipuolinen. Se hurmaa monipuolisella musiikilla, josta löytyy suosikkeja jokaiseen makuun. Lajia tanssitaan sekä hitaisiin että nopeisiin kappaleisiin.

Tämä laji vie sydämen!


West coast swing

HANNA TUOMINEN

West coast swing -kurssi lajia ennestään tanssineille.


Kizomba

MIA FÖRSTI

Kizomba on helposti opittava, kaunis ja sensuelli paritanssi, jota tanssitaan paljon kiinteässä otteessa lähellä paria. Vahva ja voimakas latinalaispohjainen kizomba -musiikki saa sinut ihastumaan tanssiin.


Rauhallisesti etenevät paritanssitunnit

JARMO LEPPÄKARI JA ELINA MAULA 

Rauhallisesti etenevien paritanssikurssilla edetään vartaloa kuunnellen ja pari huomioiden. Kurssi on ikärajaton, joten kaikki ovat lämpimästi tervetulleita!

Opit lavatanssien tavallisimman tanssin foksin perusteet, joilla pärjäät tanssilattialla. Tälle tunnille olet tervetullut, vaikka et olisi koskaan tanssinut askeltakaan tai muuten haluat opetella asioita rauhallisesti edeten.


Paritanssia Maahanmuuttajille

JARMO LEPPÄKARI JA ELINA MAULA

Paritanssi on osa suomalaista perinnettä. Kurssilla opit tuntemaan suomalaista lavatanssikulttuuria, opit ensimmäiset foksin askeleet ja parin kanssa tanssimista.


Bachata, Salsa

MIA FÖRSTI

Bachata ja salsa.