Lapset

Lasten tanssitunnit

Baletti, Karnevaalisamba, Street, Taidetanssipaja taapero 1-3v ja vanhempi.

Baletti Lapset 7-10v

RAIJA ILO

Lasten balettitunnilla harjoitellaan baletin perustaitoja ikäryhmälle sopivin harjoittein balettitangon äärellä sekä keskilattialla. Lempeän kannustavan Raijan ohjauksessa koet elämyksiä ja opit linjakasta, ryhdikästä ja sulavaa liikkumista.

Ota varusteiksi vartalonmyötäinen vaatetus. Vaatetus auttaa opettajaa näkemään, että liikkeet suoritetaan oikein ja vältetään väärä rasitus keholle. Laita hiukset kiinni ja laita jalkaan tossut tai sukat. Huomaa, salissa ei saa käyttää kenkiä.

Karnevaalisamba Lapset 7-10v

MIRELLA VIRKKULA

Lasten karnevaalisambatunnilla opit samban perusaskelia, käsiliikkeitä ja tanssillista itseilmaisua. Tunnilla tehdään pieniä sarjoja sekä kuunnellaan rytmejä. Tunti sopii kaikille, taitotasoon katsomatta. 

Tutustumistunnilla tanssitaan sukkasillaan tai tanssitossuilla. Huomaa, salissa ei saa käyttää kenkiä.

Taidetanssipaja, Taapero 1-3v ja Vanhempi

ELENI PIERIDES

Oletko seurannut pientä lastasi, ja uppoutunut tuntemuksiin ja ajatuksiin siitä vallattomasta esteettisestä havainnoinnista, jonka pyörteissä hän elää? Oletko kokeillut hänen kanssaan makoilua maassa, hypistellyt erituntuisia asioita, tuijottanut omia varpaita, testaillut konttausta tai kävelemään opettelua, eli peilannut tai kehollistanut pienen taaperoksi kohoavan kokemuksia?

Tässä tanssillisessa taidepajassa sinulla on lupa tähän kaikkeen! Tervetuloa leikkimään erilaisen taidemusiikin valtaamaan tanssisaliin oman lapsesi ja muiden osallistujien kanssa.

Pajassa pienet lapset saavat olla sitä mitä parhaimmillaan ovat - tutkimusmatkailijoita. Me vanhemmat saamme tanssia matkassa mukana. Pajan luonteeseen kuulu se, että vanhempi saa myös olla vanhempi. Jos vaippa täytyy vaihtaa tai jos nälkä yllättää, salissa ja sen ulkopuolella on täysi vapaus hoivaan.

Heittäydy mukaan ja tule kokeilemaan! Tunnilla ohjataan erilaisia helposti lähestyttäviä kehollisia tehtäviä, joita osaat jo aikuisena seurata ja toteuttaa. Lapset seuraavat perässä, omalla kallisarvoisella tavallaan. Kopioimme toistemme liikkeitä ja tunnustelemme yhteisiä jaettuja taiteellisia kokemuksia turvallisessa ja luovassa ympäristössä.

Ota varusteiksi mukavat tanssivaatteet, joissa on helppo liikkua sekä vesipullo. Laita jalkaan tossut tai sukat. Huomaa, salissa ei saa käyttää kenkiä.

Street Lapset 7-10v

NORA KUHLSTRÖM

Katutanssi tutuksi! Street Lapset -tanssitunti on alkeistason tunti, jolla perehdytään street -painotteisen tanssin saloihin. Tunnilla tehdään alkulämmittelyjä menevän musiikin tahtiin, opetellaan tekniikkaa, liikkeitä sekä helppoa koreografiaa. Tältä tunnilta ei asennetta ja energiaa puutu!

Ota varusteiksi mukavat tanssivaatteet, joissa on helppo liikkua, kengät sekä vesipullo.