Nuoret


Tanssitunnit:

Soolotanssitunteja - Hiphop, Karnevaalisamba, Soolotanssi, Tankotanssi, Baletti ja Vannetanssi.

Paritanssitunteja - Paritanssi, West coast swing, Bachata ja salsa.


Soolotanssitunnit

Hiphop, Karnevaalisamba, Soolotanssi, Tankotanssi, Baletti ja Vannetanssi. 


Hihpop

STUDIO DANCEMENT

Street-lajeista varmasti tunnetuin hiphop on tempoltaan vauhdikas katutanssilaji. Hiphop Nuoret -tunnilla harjoitellaan erilaisia askeleita ja liikkeitä hiphopin varhaisesta old school -tyylistä tämän päivän liikkeisiin ja tehdään lisäksi lyhyt koreografia. Tunnilla tulevat tutuiksi hiphopin erilaiset groovet eli vartalon syke ja aksentit sekä tanssiin olennaisesti kuuluvat rytminvaihdokset. Tunti on alkeistason tunti, joten jokainen voi tulla mukaan myös ilman aiempaa kokemusta.


Karnevaalisamba

SAMBA EL GAMBO

Karnevaalisambaan kuuluvat näyttävät liikkeet, näyttävät asut ja tanssillinen riemu. Karnevaalisambatunnilla opit samban perusaskelia, käsiliikkeitä ja tanssillista itseilmaisua. Tunnilla tehdään pieniä sarjoja sekä kuunnellaan rytmejä. Tunti sopii kaikille, taitotasoon katsomatta. 


Soolotanssi

MIA FÖRSTI

Soolotanssitunnilla voit fiilistellä rentoa, tanssillista tunnelmaa ilman paria. Pääset nauttimaan lattari-, swing- ja lavatanssimusiikkien tahtiin liikkumisesta hauskaa pitäen. Tunnilla opit paritanssinakin tanssittavien tanssien perusaskeleita, tekniikkaa ja kuvioita kuin huomaamatta. Soolotanssi sopii kaikenikäisille ja -tasoisille tanssijoille.

Laita päälle rennot vaatteet, hyvät kengät (esim. lenkkarit), ota mukaan hikipyyhe ja vesipullo ja lähde nauttimaan rennosta tunnelmasta ja ihanasta musiikista hyvään seuraan!


Tankotanssi

SALLA VIRTANEN

Tankotanssi sopii kaikenikäisille ja -tasoisille tanssijoille. Tunti on alkeistason tunti, joten jokainen voi tulla mukaan myös ilman aiempaa kokemusta. Tunnilla opit erilaisia akrobaattisia liikkeitä sekä lyhyen liikesarjan, joka tehdään lattian ja katon väliin pingotetun tangon varassa. Hiki ja nauru on taattu tällä koukuttavan lajin tunnilla!

Huomaa, tunnilla harjoitellaan vuorotellen, kaksi tanssijaa yhtä tankoa kohden.

Ota varusteiksi juomapullo, urheilutoppi/t-paita, pyyhe tangon kuivaamiseen, urheilushortsit sekä pidemmät joustavat housut mikäli haluat käyttää alkulämmittelyyn pidempiä housuja.


Baletti Nuoret

RAIJA ILO

Nuorten balettitunnilla harjoitellaan baletin perustaitoja ikäryhmälle sopivin harjoittein balettitangon äärellä sekä keskilattialla. Lempeän kannustavan Raijan ohjauksessa koet elämyksiä ja opit linjakasta, ryhdikästä ja sulavaa liikkumista.

Laita tunnille päälle mukava, vartalonmyötäinen vaatetus. Kiinnitä hiukset kiinni ja laita jalkaan tossut tai sukat. 


Vannetanssi Nuoret

SARA AIROLA

Vannetanssitunnilla tutustutaan hulavanteen liikkeisiin vartalolla,
käsissä ja jaloissa. Teemme alkeistason comboja eli useamman liikkeen yhdistelmiä vanteen kanssa sekä testaamme mandalakuvioiden muodostamista usemmallakin vanteella. Tunnilla yhdistyvät sirkustaide, tanssi ja liikeilmaisu. 


Paritanssitunnit

Paritanssi, West coast swing, Bachata ja salsa.


Paritanssi Nuoret

ELINA MAULA 

Nuorten paritanssitunnit alkavat perusteista, joten et tarvitse aiempaa tanssikokemusta. Fusku on mukava laji tanssiharrastuksen aloittamiseen. Se on helppo paritanssi, jossa tanssitaan kädenalikuvioita. Tunneilla pääset tanssimaan radiosta tuttuihin biiseihin rennolla fiiliksellä.

Lähde rohkeasti mukaan testaamaan paritanssia rennon iloisessa ohjauksessa.


West coast swing Starttikurssi

ELINA MAULA

West coast swing Alkeet -tunnit soveltuvat sinulle, joka et ole koskaan aikaisemmin tanssinut lajia. Alkeistunnilla opit lajin perusteita ja saat käsityksen siitä, mitä on west coast swing.

West coast swing on koukuttavan monipuolinen. Se hurmaa monipuolisella musiikilla, josta löytyy suosikkeja jokaiseen makuun. West coast swingiä tanssitaan muun muassa uusimpiin listahitteihin, lyyrisiin balladeihin ja bluesiin. Lajia tanssitaan sekä hitaisiin että nopeisiin kappaleisiin.

West coast swing on vientiin ja seuraamiseen pohjautuvaa, improvisoitua paritanssia, jossa musiikintulkinnalla on suuri rooli. Lajille on luonteenomaista, että viejän lisäksi myös seuraaja voi vaikuttaa paljon tanssin kulkuun. Parin välinen liike on kuminauhamaisen elastista. Tämä laji vie sydämen!


Bachata ja Salsa

MIA FÖRSTI 

Bachata ja salsa taster.

Salsa ja Bachata ovat mukaansa tempaavia, iloisia ja rentoja paritansseja, jotka sisältävät paljon kuvioita. Nämä tanssit ovat erittäin suosittuja ympäri maailman, etenkin nuorison keskuudessa. Musiikki on monipuolista ja menevää latinomusiikkia, ja se saa sinut helposti ihastumaan näihin tansseihin.

Bachata on paritanssi, jonka musiikki on aistillisen romanttista. Tämän tanssin peruskuviot on helppo oppia.

Salsa on tanssi- ja musiikkilaji, joka on syntynyt perinteisistä kuubalaisista rytmeistä. Tanssi on vauhdikasta ja iloista.