Ohjaajat


Paritanssiohjaajien Perjantai

LIISA KONTTURI-PAASIKKO

Paritanssiohjaajien tunneilla pohditaan mitä suomalainen tango on tänä päivänä, mitä elementtejä siinä on aina ollut, ja mistä siihen tulee uusia vaikutteita.

Tunneilla tehdään harjoitteita, joiden kautta on mahdollista löytää oman kehon aktiivinen läsnäolo, ja tutkitaan miten oman kehon vahvaa tunnetta saa välitettyä parille. 


Paritanssiohjaajien Lauantai

HANNA TUOMINEN

Hannan ohjaajatunneilla keskitytään avoimen otteen tanssiin.

Hannan tunneilla pureudutaan erityisesti avoimen otteen tanssien erityispiirteisiin, kuten rentouteen, vasteisiin, rotaatioihin ja vienti-seuraamiseen. Teemme harjoitteita, joilla voit opettaa näitä elementtejä, ja saada myös oppilaasi harjoittelemaan näitä asioita. Pääset kokeilemaan erilaisia kehonkäyttöä tukevia harjoitteita, joita voit käyttää tukemaan mm. omien oppilaiden vartalonhallintaa, liikkumista, tasapainoa ja musiikkiin tanssimista. 

Ohjaajien tunneilla pureudumme myös siihen, miten ohjaajan tai oppilaiden ajattelu vaikuttaa omaan sekä yhteiseen tanssiin, ja miten saadaan oppilaiden oppimisesta entistä helpompaa. Saat vinkkejä tavoista kommunikoida entistä paremmin oppilaidesi kanssa sekä selvitysymisvinkkejä haastaviin opetustilanteisiin.