Aikuisten Soolotanssitunnit 

Soolotunnit

Baletti, Hiphop, Nykytanssi, Karnevaalisamba, Soolotanssi ja Tankotanssi.

Soolotanssitunneilla pääset etsimään suosikkiasi lukuisien tuntien joukosta. Aikuisille on tarjolla balettia, hiphopia, karnevaalisambaa, nykytanssia, soolotanssia sekä tankotanssia. Haastavasta maineestaan huolimatta tankotanssin perusteet voi oppia ihan jokainen. Rohkeasti testaamaan!  

Baletti Aikuiset 16v-

RAIJA ILO 

Aikuisten balettitunnilla harjoitellaan baletin perustaitoja ikäryhmälle sopivin harjoittein balettitangon äärellä sekä keskilattialla. Lempeän kannustavan Raijan ohjauksessa koet elämyksiä ja opit linjakasta, ryhdikästä ja sulavaa liikkumista.

Ota varusteiksi vartalonmyötäinen vaatetus. Vaatetus auttaa opettajaa näkemään, että liikkeet suoritetaan oikein ja vältetään väärä rasitus keholle. Laita hiukset kiinni ja laita jalkaan tossut tai sukat. Huomaa, salissa ei saa käyttää kenkiä.

Hiphop Aikuiset 16v-

NORA KUHLSTRÖM

Street-lajeista varmasti tunnetuin hiphop on tempoltaan vauhdikas katutanssilaji. Hiphop Aikuiset -tunnilla harjoitellaan erilaisia askeleita ja liikkeitä hiphopin varhaisesta old school -tyylistä tämän päivän liikkeisiin ja tehdään lisäksi lyhyt koreografia. Tunnilla tulevat tutuiksi hiphopin erilaiset groovet eli vartalon syke ja aksentit sekä tanssiin olennaisesti kuuluvat rytminvaihdokset. Tunti on alkeistason tunti, joten jokainen voi tulla mukaan myös ilman aiempaa kokemusta.

Ota varusteiksi mukavat tanssivaatteet, joissa on helppo liikkua, kengät sekä vesipullo.

Karnevaalisamba Aikuiset 16v-

ANNUKKA LUOKKALA 

Karnevaalisambaa yli 16-vuotiaille ja aikuisille, yläikärajaa ei ole. Samba kuuluu kaikille sukupuoleen katsomatta. Karnevaalisambaan kuuluvat näyttävät liikkeet, näyttävät asut ja tanssillinen riemu. Tunnilla tutustut karnevaalisamban perustekniikkaan, opit löytämään hyvän tanssiasennon ja ihanaa tanssillisuutta liikkeisiisi. Sambatunnilla opit liikuttamaan lantiotasi, vartaloasi sekä käsiäsi kauniin aistillisesti.

Karnevaalisambaa tanssitaan perinteisesti korkokengissä, mutta tällä tutustumistunnilla tanssitaan sukkasillaan tai tanssitossuilla. Huomaa, salissa ei saa käyttää kenkiä. Tunti sopii kaikille, taitotasoon katsomatta.

Nykytanssi Aikuiset 15v- Kaikenkykyisille

ELENI PIERIDES

Integroidulle tunnille ovat tervetulleita mahdolliset avustajat. Valitettavasti tanssisaliin ei ole esteetöntä pääsyä (3 krs.).

Tunnilla tutustutaan omaan tanssiin, yhdessä. Tanssillisten perusharjoitteiden lisäksi tehdään esillä olemisen harjoituksia, joiden tarkoituksena on kannustaa ja kohottaa yhteisöllisyyden ja hetken jakamisen tuntemuksia. Perusharjoitteisiin kuuluvat yhteinen, helposti lähestyttävä lämmittely piirissä, salin poikki kulku ohjatusti mm. eri kehonosien liikkeen johdatellessa tanssia, ja oma kehollinen tulkinta eri mielikuvien ja musiikin tyylien keinoin.

Esillä olemisen harjoitteet ovat hauskoja ja mielialaa nostattavia liikkeellisiä tehtäviä piirissä, joihin on helppo heittäytyä mukaan.

Ota varusteiksi mukavat tanssivaatteet, joissa on helppo liikkua sekä vesipullo. Laita jalkaan sukat, tai voit olla myös paljain jaloin. Huomaa, salissa ei saa käyttää kenkiä.

Soolotanssi

MIA FÖRSTI

Soolotanssitunnilla voit fiilistellä rentoa, tanssillista tunnelmaa ilman paria. Pääset nauttimaan lattari-, swing- ja lavatanssimusiikkien tahtiin liikkumisesta hauskaa pitäen. Tunnilla opit paritanssinakin tanssittavien tanssien perusaskeleita, tekniikkaa ja kuvioita kuin huomaamatta. Soolotanssi sopii kaikenikäisille ja -tasoisille tanssijoille.

Laita päälle rennot vaatteet, hyvät kengät (esim. lenkkarit), ota mukaan hikipyyhe ja vesipullo ja lähde nauttimaan rennosta tunnelmasta ja ihanasta musiikista hyvään seuraan!

Tankotanssi

SALLA VIRTANEN

Tankotanssi sopii kaikenikäisille ja -tasoisille tanssijoille. Tunti on alkeistason tunti, joten jokainen voi tulla mukaan myös ilman aiempaa kokemusta. Tunnilla opit erilaisia akrobaattisia liikkeitä sekä lyhyen liikesarjan, joka tehdään lattian ja katon väliin pingotetun tangon varassa. Hiki ja nauru on taattu tällä koukuttavan lajin tunnilla!

Huomaa, tunnilla harjoitellaan vuorotellen, kaksi tanssijaa yhtä tankoa kohden.

Ota varusteiksi juomapullo, urheilutoppi/t-paita, pyyhe tangon kuivaamiseen, urheilushortsit sekä pidemmät joustavat housut mikäli haluat käyttää alkulämmittelyyn pidempiä housuja.